“PORESKI OBVEZNIK” je privredno društvo za pružanje knjigovodstveno-računovodstvenih usluga i poreski konsalting. Dugi niz godina, prvobitno u formi agencije, a kasnije privrednog društva, bavimo se isključivo navedenim uslugama kao osnovnom delatnošću.

Osnivač i direktor preduzeća, gospođa Slavica Plazinić, poseduje licencu Saveza računovođa i revizora Srbije, a “PORESKI OBVEZNIK” povelju o ispunjenosti uslova profesionalnih i etičkih standarda za pružanje usluga u javnoj praksi, u skladu sa IFAC-ovim etičkim kodeksom za profesionalne računovođe.

“PORESKI OBVEZNIK”  je član Udruženja pružalaca knjigovodstvenih usluga u Beogradu, a čini ga mali, stručan i iskusan tim koji sa uspehom završava sve poverene mu zadatke. Osnovni principi našeg poslovanja su tačnost, stručnost, uslužnost, informisanost, pouzdanost i ljubaznost.

Svakom kllijentu pristupamo individualno u odnosu na njegove specifične potrebe. Poslovne knjige vodimo u skladu sa zakonskim propisima Republike Srbije uz poštovanje kodeksa etike za profesionalne računovođe i međunarodnih računovodstvenih standarda.

Svi poslovi se izvode uz primenu legalnih kompjuterskih softvera i na računovodstvenom programu TAURYSS.

Komunikacija kao i cirkulacija dokumenata moguća je i putem Interneta. Brigom za svakog našeg klijenta stvaramo trajno partnerstvo. Mi svoje klijente ne delimo na velike i male, visokoprofitabilne ili ne, paušalce ili knjigaše u sistemu PDV-a, početnike ili uspešne biznismene.

NE POSTOJI PODELA JER SVAKI NAŠ KLIJENT JE POSEBAN, BITAN I UVEK NA PRVOM MESTU.